·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

L'AVENTURA DE SER PARES. FEAC 1819, PARTICIPA!

19-10-2018
L'AVENTURA DE SER PARES. FEAC 1819, PARTICIPA!

L'AVENTURA DE SER PARES. FEAC 1819, PARTICIPA!.

 

El proper dijous, 25 d'octubre, a les 20  hores farem a la biblioteca de l'escola la primera trobada FEAC d'aquest nou curs. Com sempre ens trobarem al vestíbul de l'edifici de Secundària. Volem que aquesta primera sessió es converteixi en un punt de trobada i diàleg de tots els membres que conformarem els diferents grups FEAC 18/19.

Ara precisament que tot comença a organitzar-se dins del funcionament familiar (rutines, horaris…) és un bon moment per reflexionar sobre la relació entre pares i fills. A continuació, us volem fer arribar alguns "pensaments” que hem trobat al respecte:
 
  • "Els pares tenim el privilegi i l'obligació d'obrir camí als fills, i els fills tenen el privilegi i l'obligació d'emprendre el camí que vulguin”
  • "Els pares no podem deixar que els fills es converteixin en petits grans dictadors; els fills no poden deixar que els pares ho decidim tot per ells”
  • "Ser fill és tan difícil com ser pare. Els pares no ho hauríem d'oblidar mai”
  • "Les baralles entre pares i fills no haurien d'acabar mai amb vencedors i vençuts Tots estem  al mateix bàndol”
  • "En el lligam entre pares i fills hi ha una part irracional. Per això la relació no sempre és del tot raonable”
També ens agradaria poder-vos fer arribar la veu dels nostres fills i/o alumnes sobre qüestions diverses, com ara: què és un pare i/o una mare?; què vol dir ser pare o mare?; com s'imaginen que ells seran com a pares o mares?...Per això, us adjuntem el següent vídeo que vol ser una petita mostra del vídeo més complet que veurem i comentarem en la trobada.

Vídeo fills parlant de pares

Ens veiem dijous!

 


Xarxes socials: