·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

Alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP, compromesos amb el comerį de barri

18-12-2018
Un projecte d'Aprenentatge i Servei d'economia social

Els alumnes de 4t de l'ESO de l'Escola Sant Jaume de la FEP han iniciat un projecte d'Aprenentatge i Servei per promocionar l'economia social i sostenible tot involucrant al comerç de proximitat del barri de Collblanc-Torrassa.

La campanya ha estat possible per la participació de la Coordinadora d'Ampas Endavant de Collblanc-Torrassa i l'ONG Assemblea de Cooperació per la Pau. De fet,  El projecte va néixer ara fa dos anys quan les AMPA'S de diversos centres educatius van fer un primer contacte amb els comerços. Però el tret definitiu ha estat en aquest curs a través del projecte d'Aprenentatge i Servei que vol fomentar l'economia social i solidària.

Els alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP van començar amb un estudi que va comprovar que cada vegada queda menys comerç tradicional a Collblanc-la Torrassa, un fet que té una repercussió negativa en la vida quotidiana.

Per poder capgirar aquesta situació els alumnes han dissenya la campanya promocional amb una targeta de descomptes, més presència a les xarxes socials,  i la intenció que la ciutadania conegui més aquests comerços. L'objectiu és reforçar la compra en els comerços del barri per reforçar l'economia local.

 (L'H. DIGITAL)

Alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP, compromesos amb el comerç de barri


Xarxes socials: