·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Notícies

"ALIMENTEM ESPERANCES. BANC ALIMENTS. RECAPTE 7-11 MAIG. PORTA PASTA, ARRÒS, OLI"

24-04-2018

 

Els alumnes de 4 ESO us volem convidar a participar de la campanya que estem fent amb el Banc d'Aliments de Barcelona i que culminarà amb un gran Recapte d'Aliments a la nostra escola. Sabíeu que 1 de cada 4 nens a Catalunya passa fam o necessita ajuda per poder menjar quelcom cada dia? El Banc d'Aliments és una entitat sense ànim de lucre que lluita contra la fam de les persones amb més necessitats del nostre entorn, distribuint els aliments recollits a través d'entitats socials, menjadors socials, centres d'acollida,... i que també lluita contra el malbaratament dels aliments des d'una perspectiva sostenible.

En aquest projecte Aprenentatge-Servei tots els alumnes de 4ESO hem fet una formació i un treball de voluntariat al Banc d'Aliments de la Zona Franca, i ara estem organitzant el Recapte d'Aliments a la nostra escola. Passarem per totes les classes explicant el projecte (i proposant algun joc, activitat, vídeo...), penjarem un cartell recordatori, farem difusió per les xarxes socials i el més important.... Del dilluns, 7 al divendres, 11 de Maig animarem a que tots els alumnes, professors, personal no-docent, mares, pares... de la nostra comunitat educativa portem Arròs, Pasta i Oli (girasol o oliva) a l'escola. A l'Edifici d'Infantil-Primària es recollirà a la Planta  Baixa, i a l'Edifici de Secundària al Segon Pis entre Coordinació i Aula 37 (on sempre).

Us demanem que ens ajudeu a fer el màxim de difusió del projecte. A més del boca-orella, també podeu fer difusió per les xarxes socials:

@BancAlimentsBcn @EscolaSantJaume #alimentemesperances #famnofavacances #hodonemtotcontralafamdaquí

Moltes gràcies!

Alumnes 4 ESO Escola Sant Jaume de la FEP.

 


Xarxes socials: