·  TEL. 93 449 7196 · EMAIL esc-santjaume@xtec.cat
 · 

Llibres 2024-2025

Normativa de venda i distribuciķ


LLIBRES, MATERIAL ELABORAT PER L'ESCOLA I SERVEIS DIGITALS

Benvolgudes famílies,

En el web de l'escola www.santjaumefep.org seguint la drecera LLIBRES DE TEXT 2024-2025, trobareu penjats els llistats dels llibres de text, de lectura i els materials escolars i el llistat de material elaborat per l'escola i serveis digitals.

El material elaborat per l'escola i serveis digitals només el pot facilitar l'escola i és d'adquisició obligatòria per a tots els alumnes.

Aquest full caldrà que l'ompliu indicant el nom i cognoms del vostre/a fill/a, el curs que fa actualment, signar i lliurar-lo a la secretaria de l'escola (edifici de secundària) abans del 8 de juliol. Aquest import es facturarà en la segona quinzena de juliol en la forma de pagament habitual.

Els llibres de lectura i/o de text els podeu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs  Carrer de la Creu Coberta, 93 ,08014 Barcelona) a partir del 10 de juliol.

 

EQUIPACIÓ ESPORTIVA I EQUIPAMENT ESCOLAR

L'equipament Esportiu i Escolar: bates, motxilles, xandalls, equips esportius... els podreu adquirir a ABACUS (botiga Hostafrancs, Carrer de la Creu Coberta, 93, Barcelona 08014).

 

VENDA D'ORDINADORS PROGRAMA 1X1 A L'ESO

En el marc de la reunió informativa del proper dia 26 de juny adreçada als alumnes que inicien l'ESO rebreu instruccions per a l'adquisició de l'ordinador.